Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Inspectia Muncii Revisal 2018

Inspectia Muncii Revisal 2018

Incepand cu data 19 decembrie 2020, inspectia muncii a pus la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei revisal pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic. Aici gasiti informatii privind modalitatea de instalare si utilizare, inclusiv preluarea datelor din aplicatia anterioara.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in termeni si conditii! Înregistrarea la inspectoratul teritorial al muncii; Avertisment privind munca în străinătate prin intermediul agenților de plasare forță de muncă.

Itm Preluare Revisal
vizitati articolul complet aici : https://ulh.nollywoodruqya.pw/itm-preluare-revisal.html
Inspectia muncii este organ de specialitate al administratiei publice centrale, in subordinea ministerul muncii, familiei şi protecţiei sociale,cu sediul in municipiul bucuresti, si are personalitate juridica. Inspectia muncii pune la dispozitia angajatorilor aplicatia revisal prin intermediul pagii de internet www.inspectiamuncii.ro/reges. Înregistrarea la inspectoratul teritorial al muncii;

Incepand cu data 19 decembrie 2020, inspectia muncii a pus la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei revisal pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic.

Inspectia muncii precizeaza faptul ca noua versiune revisal 6.0.5 se poate instala peste versiunea 6.0.4 si versiunea 5.0.8. Inspecţia muncii aminteşte că începând de la 1 ianuarie 2020, potrivit deciziei guvernului, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte la suma de 2.230 lei lunar, pentru un program normal de lucru în medie de 167,333 ore pe lună, reprezentând 13,327 lei/oră, fără a include sporuri. Inspectia muncii este organ de specialitate al administratiei publice centrale, in subordinea ministerul muncii, familiei şi protecţiei sociale,cu sediul in municipiul bucuresti, si are personalitate juridica.

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in termeni si conditii! Incepand cu data 19 decembrie 2020, inspectia muncii a pus la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei revisal pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic. Elaboram pachetul de documente privind securitatea si sanatatea in munca (instructiuni, evaluarea riscurilor,fise personale,registre, panouri de securitate.

Inspectoratul Teritorial De Munca Suceava Registrul Electronic De Evidenţă Al Salariaţilor
vizitati articolul complet aici : http://www.itmsuceava.ro/itmsv/index.php?page=revisal
Ordin cu privire la aprobarea statelor de personal; Acum in noua versiune revisal avem o serie de optiuni pentru inregistrarea identitatii salariatilor. Inspectia muncii este sursa ta de informatii actualizate despre politica, economie, lumea mondena, sanatate.

Incepand cu data 19 decembrie 2020, inspectia muncii a pus la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei revisal pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic.

Acum in noua versiune revisal avem o serie de optiuni pentru inregistrarea identitatii salariatilor. Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in termeni si conditii! Reges revisal inspectia muncii revisal 2021.

Ordin cu privire la crearea/rezervarea 5% din locurile de muncă. Acasă etichete revisal inspectia muncii. Reges inspectia muncii | if you are looking for reges inspectia muncii then here are the pages which you can easily access to the pages that you înregistrarea în reges/revisal a datei de la care se aplică încetarea muncii la domiciliu se realizează prin completarea câmpului data la care.

Itm Teleorman
vizitati articolul complet aici : https://inspectiamuncii.ro/web/itm-teleorman
(3) inspectia muncii, in calitate de operator de date cu caracter personal, administreazi baza de date cu respectarea prevederilor legale privind protectia datclor eu caracter personal (4) procedura privind. Stai la curent cu cele mai noi stiri. Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in termeni si conditii!

Inspectia muncii precizeaza faptul ca noua versiune revisal 6.0.5 se poate instala peste versiunea 6.0.4 si versiunea 5.0.8.

Acasă etichete revisal inspectia muncii. Astfel, cetatenii romani cu domiciliul in strainatate si fara un. Ordin cu privire la aprobarea statelor de personal;

Posting Komentar untuk "Inspectia Muncii Revisal 2018"