Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De Sticla Din China

Podul De Sticla Din China

Noul pod din sticlă înlocuieşte o fostă pasarelă de lemn, care fusese deja înlocuită parţial cu una de sticlă în 2014. Este un pod alb care se.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Impresionanta construcţie se află la 180 de metri deasupra solului şi are o lungime de 300 de metri. Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în zona unui canion uriaș din parcul național tianmenshan, provincia hunan din centrul chinei. Noul pod din sticlă înlocuiește o fostă pasarelă de lemn, care fusese deja înlocuită parțial cu una de sticlă în 2014.

Cel Mai Lung Pod De Sticlă Deschis In China
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/cel-mai-lung-pod-de-sticla-deschis-in-china-850688
O pasarelă de sticlă, sub forma literei u, a fost inaugurată pe muntele yuntai pe 20 septembrie. Guardarguardar podul de sticla din china para más tarde. Un pod de sticla suspendat deasupra unei prapastii.

Cu siguranță să traversezi podul de sticlă situat la 180 de metri în munții yuntai din china e o experiență.

Impresionanta construcţie se află la 180 de metri deasupra solului şi are o lungime de 300 de metri. Podul de sticlă va uni două vârfuri din zona denumită zhangjiajie grand canyon, din provincia chineză hunan, şi se va întinde pe o distanţă de 430 de metri, având o deschidere de şase metri. Un pod de sticla suspendat deasupra unei prapastii.

Realizat din 1077 de panouri de sticlă cu o grosime de 4 cm și susținut de cabluri ce cântăresc peste 120 de tone, acesta a fost conceput pentru a fi traversat în același timp de 2000 de persoane. Podul de sticlă va uni două. Un alt pod de 900 m suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna trecută.

Pro Tv China A Inaugurat Cel Mai Lung Pod De Sticla Din Lume Constructia Poate Fi Traversata Zilnic De 8 000 De Oameni
vizitati articolul complet aici : https://www.protv.ro/divertisment/china-a-inaugurat-cel-mai-lung-pod-de-sticla-din-lume.html
Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți. Un alt pod de 900 m suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna trecută. Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în zona unui canion uriaș din parcul național tianmenshan, provincia hunan din centrul chinei.

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, inaugurat acum doua saptamani in china, a fost inchis din cauza numarului mare de vizitatori.

Despre podul din sticlă din china, cel mai lung şi mai înalt pod de sticlă din lume, se spune că a fost sursa de inspiraţie a planetei pandora din filmul cred în natură, armonie, echilibru şi frumuseţe. Podeaua este făcută din sticlă dublă, stratificată (24 mm), ceea ce o face de circa 25 de ori mai greu de spart decât sticla normală. Turiştii care doreau să păşească pe ilustrul pod de sticlă din china vor fi nevoiţi să se înarmeze cu răbdare şi tutun.

Turiştii care doreau să păşească pe ilustrul pod de sticlă din china vor fi nevoiţi să se înarmeze cu răbdare şi tutun. Podeaua este făcută din sticlă dublă, stratificată (24 mm), ceea ce o face de circa 25 de ori mai greu de spart decât sticla normală. Un alt pod de sticlă urmează să fie inaugurat în parcul naţional zhangjiajie, din china.

Cel Mai Lung Pod Din Sticlă Din Lume Din China S A Crăpat Viaţa Liberă Galaţi
vizitati articolul complet aici : https://www.viata-libera.ro/magazin/71037-cel-mai-lung-pod-din-sticla-din-lume,-din-china,-s-a-crapat
Podul haohan qiao din china face legătura între două stânci din parcul naţional shiniuzhai, din provincia chinezească hunan. Podul de sticla din china. Podul de sticlă va uni două.

Puntea este făcută din 1.077 de panouri de sticlă transparentă, de 4 centimetri grosime, și este susținută de cabluri foarte rezistente.

Și, recent, chinezii au aprobat construirea celor mai neobișnuite poduri. Citeste acum toate articole despre china poduri de sticla pe digi24.ro. Acestea au apărut în urma fluxului prea mare de de.

Posting Komentar untuk "Podul De Sticla Din China"