Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cantaretul Mihai Constantinescu A Murit

Cantaretul Mihai Constantinescu A Murit

Mihai constantinescu a murit, marţi seară, la vârsta de 73 de ani, la spitalul de urgenţă floreasca, unde era internat din luna mai. Marti, 29 octombrie 2019, ora 19:41.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Veşti triste de la spitalul de urgenţă floreasca. Interpretul de muzică uşoară mihai constantinescu a murit, marţi seara, la spitalul de urgenţă floreasca din capitală, după un stop reprezentanţii spitalului de urgenţă floreasca au declarat, pentru mediafax, că artistul mihai constantinescu a muri marţi seara, în jurul orei 19.00, după un. Decesul lui mihai constantinescu a survenit marți seară în jurul orei 19:00.

A Murit Mihai Constantinescu Artistul A Incetat Din Viață In Urma Unui Stop Cardio Respirator Neresuscitabil
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/a-murit-mihai-constantinescu-1208535
Medicii de la spitalul floreasca au. Stiri botosanimarţi, 29 octombrie 2019special1971 mihai constantinescu, unul dintre cei mai iubiţi cântăreți români, a murit, astăzi, la 73 de ani. Bogdan oprita a declarat pentru agerpres ca decesul a fost constatat la ora 19 00.

Artistul era internat în stare gravă din luna mai, în urma unui infarct miocardic.

29 окт 20196 998 просмотров. Cantaretul mihai constantinescu a murit, marti seara. Tamara buciuceanu botez a murit la 90 de ani.

Mihai constantinescu a murit, marti seara, la varsta de 73 de ani, la spitalul de urgenta floreasca, unde era internat din luna mai. În 2008, susţinut de partidul ecologist, cântăreţul a candidat fără succes pentru un post de senator. Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă din luna mai a acestui an.

Observator Cantărețul Mihai Constantinescu A Murit La 73 De Ani Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/ObservatorAntena1/videos/c%C3%A2nt%C4%83re%C8%9Bul-mihai-constantinescu-a-murit-la-73-de-ani/1141109626079974/
29 octombrie 2019 19:49 de ramona ardelean. Cântărețul mihai constantinescu a murit. A murit cantaretul mihai constantinescu.

Artistul fusese internat la spitalul clinic de urgență „floreasca, din 14 mai, după ce a decesul a fost declarat în jurul orei 19.00.

Artistul era internat în stare gravă din luna mai, în urma unui infarct miocardic. În urmă cu șase luni, în luna mai, mihai constantinescu fusese internat la spitalul floreasca după ce a suferit un stop cardiac. Cantaretul mihai constantinescu a murit.

Ministrul sanatatii, sorina pintea, anunta pe 14 mai ca prognosticul in cazul artistului era unul rezervat. 29 octombrie 2019 19:49 de ramona ardelean. Ministrul sănătăţii, sorina pintea, anunţa pe 14 mai că prognosticul în cazul artistului era unul rezervat.

Mesajul Lui Horia Moculescu La Moartea Lui Mihai Constantinescu Unul Dintre Cei Mai Coloraţi Baladeuri Ai Ultimelor Decenii
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/mesajul-lui-horia-moculescu-la-moartea-lui-mihai-constantinescu-unul-dintre-cei-mai-colorati-baladeuri-ai-ultimelor-decenii-1208566
Mihai constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară tradițională românească, fiind autor a zeci de șlagăre care au rămas în memoria mai multor generații. În ultimii zece ani, artistul a suferit două intervenţii la inimă şi în urmă cu câteva. Stiri botosanimarţi, 29 octombrie 2019special1971 mihai constantinescu, unul dintre cei mai iubiţi cântăreți români, a murit, astăzi, la 73 de ani.

Artistul fusese internat la spitalul clinic de urgență „floreasca, din 14 mai, după ce a decesul a fost declarat în jurul orei 19.00.

În 2008, susţinut de partidul ecologist, cântăreţul a candidat fără succes pentru un post de senator. Vești triste de la spitalul de urgență floreasca. În urmă cu șase luni, în luna mai, mihai constantinescu fusese internat la spitalul floreasca după ce a suferit un stop cardiac.

Posting Komentar untuk "Cantaretul Mihai Constantinescu A Murit"